Corona update

In Uncategorized by admin

Beste leden,

Even weer een update vanuit het bestuur; wij vinden het belangrijk jullie op de hoogte te houden.

Corona blijft ons in de greep houden, maar niet in de houdgreep! We gaan langzaam loskomen door de vele vaccinaties maar het zal nog even duren, maar los komen zullen we!

Tot die tijd kunnen we helaas nog niet dammen en schaken in clubverband. Zo gauw dit weer mogelijk is zullen we dit direct communiceren.

Ons jubileum jaar gaan we ook wat anders invullen dan we eerst gedacht hadden. Er is nog teveel onzeker om ons 50-jarig bestaan nog dit jaar grootschalig aan te pakken. Waarschijnlijk kunnen we op kleine schaal ergens dit najaar nog stilstaan bij ons jubileum en vervolgens in 2022 grootser uit pakken. Met de jubileum werkgroep gaan we dit verder uitwerken.

Dommelzicht is volop bezig met de voorbereiding  voor de nieuwbouw. De tekeningen zien er goed uit, een grote zaal waar we met 70 mensen partijen kunnen spelen, een apart café , enz. Bij de verdere invulling wat inrichting betreft worden we betrokken heeft Pleun toegezegd. Hij hoopt eind van het jaar klaar te zijn met het nieuwe Dommelzicht.

Hopelijk is nog steeds iedereen gezond . Voor vragen zijn wij er voor jullie.

Het bestuur.