5de ronde Zaterdagcompetitie RDS 1 – Stukkenjagers 5

In Uncategorized by admin

Zaterdagmiddag 5 feb j.l. speelde het schaakteam van de Rooise Dam-en Schaakvereniging een externe competitie tegen Stukkenjagers 5 uit Tilburg.
Het was een spannende middag waar de einduitslag alle kanten uit kon. Aan het eerste bord wist snel en simpel John ten Ham te winnen. Bert de Laat deed aan het tweede bord hetzelfde. Helaas ging het toen mis aan een paar borden. Cor van Nuland verloor na een pittige aanval zijn partij aan het vijfde bord, Jos van de Biggelaar volgde snel aan het zesde bord. Onze debutant Lex van Kempen was de volgende die verloor op bord acht. De stand was 2-3. Wim van der Heijden wist de stand gelijk te trekken op bord 7. Het resultaat hing toen nog af van 2 partijen, Ad Verhagen verloor aan bord 3, waarna tenslotte op bord 4 René Dekkers de eindstand bepaalde op 4-4. Een mooie uitslag na een mooie wedstrijd.