Pak slaag Rooise Schaakvereniging

In Uncategorized by admin

Afgelopen zaterdag speelde het schaakteam van de Rooise Dam- en schaakvereniging tegen SMD 2 uit Nijmegen. Helaas speelden we niet in onze sterkste opstelling wat gevolgen had voor de bordbezetting en zeker ook de uitslag.
Basten Huisman en Jan Dekkers verloren vrij kansloos aan bord 2 en 7. Daarna was het de beurt aan René Dekkers om na een grote blunder te verliezen aan bord 5. Hetzelfde overkwam Cor van Nuland aan bord 6. Lex van Kempen had een erg mooie aanval, helaas liep die dood en moest hij ook het onderspit delven aan bord 8. Bert de Laat en John ten Ham moesten na een lange strijd opgeven aan bord 3 en 1. Rest nog bord 6 waar Ad Verhagen nog enigszins de eer redde, hij speelde remise. Al met al kort gezegd: een pak slaag.