Simultaanavond mooie afsluiting

In Uncategorized by admin

Alle simultaanpartijen werden op 12 juni weer in een gemoedelijke sfeer afgewerkt. Deze gezelligheid werd ook nog eens aangehaald met een ‘verfrissend’ drankje en een bitterballetje van de club. Nadat de partijen waren gespeeld werden de simultaanspelers door Martien met een kleine attentie van RDS bedankt voor hun inzet. Al met al wederom weer een geslaagd evenement dat voorlopig zeker op de jaarlijkse agenda van de Rooise Dam- en Schaakvereniging zal blijven staan.

Hiermee is tevens het seizoen 2022-2023 afgesloten, hoewel er tot eind juni nog wel een onderling partijtje of toernooitje gespeeld mag worden. Juli en augustus gebruiken we om de accu’s weer op te laden zodat we in september weer helemaal klaar zijn voor het nieuwe seizoen.