Martien van Erp erebestuurslid RDS

In News by admin

Op 4 september had de Rooise Dam- en Schaakvereniging haar jaarlijkse algemene ledenvergadering. Dit jaar was er een bijzonder moment ingeruimd in deze vergadering.

Martien van Erp was namelijk sinds de oprichting lid; inmiddels reeds 52 jaar.  Maar dat niet alleen. Hij is al 50 jaar bestuurslid en wedstrijdleider dammen! Ruim een jaar na de oprichting, in 1973, werd Martien  wedstrijdleider voor het dammen. Voor zowel de interne als de externe competitie.

Dit is hij altijd blijven doen en zal dit in de toekomst ook blijven doen. Hij regelt alles bij het dammen; haalt nieuwe leden binnen; besteed veel aandacht aan het wel en wee van de leden en regelt toernooien. De vereniging RDS is hem bijzonder dankbaar voor zijn inzet.

Vorig jaar is Martien erelid geworden van de Rooise Dam- en Schaakvereniging. Nu, tijdens de laatste jaarvergadering van RDS is hij zelfs benoemd tot erebestuurslid. Een titel die hem zeker toekomt. Het bestuur heeft geprobeerd hem te zeggen wat hij voor de club betekent door middel van de benoeming tot erebestuurslid. Maar ook door hem te verrassen met een mooie gegraveerde pennenset en een prachtige bos bloemen.