De jeugd is weer gestart

In News by admin

Op maandag 15 januari is de jeugd weer van start gegaan voor een nieuwe serie van 12 lesjes. Maar liefst 18 kinderen hadden zich aangemeld voor de nieuwe lessenreeks voor de eerste helft van dit nieuwe jaar. Met name vanwege de sneeuw en gladheid op de weg waren niet alle kinderen al meteen aanwezig. Maar met zes dammers en acht schakers was er toch enthousiasme genoeg in de grote zaal van sportcafé Dommelzicht. Onder professionele begeleiding van de vrijwillige clubleden Martien en Mies (bij de dammers) en Lex, Martijn en Wim (bij de schakers) werd er vanaf 18.30 uur volop gedamd en geschaakt.

Onder het oog van de ouders werden er naast de echte partijtjes ook alternatieve spelletjes op de borden afgewerkt. Halverwege was er zelfs een gratis glaasje ranja voor alle deelnemers. Om 19.30 uur werd deze eerste avond afgesloten. Iedereen, inclusief ouders en begeleiding, vond het een leuke en gezellige ‘les’ en is er volgende week weer graag bij !