RDS trots op decorandi René en Mies

In News by admin

Op donderdag 26 april werden maar liefst twee vrijwilligers van de Rooise Dam- en Schaakvereniging benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Deze koninklijke onderscheiding viel ten deel aan dammer Mies van Berlo (Lieshout) en schaker René Dekkers (Sint-Oedenrode). Ook wat dat betreft is het dammen en schaken bij RDS dus aardig in evenwicht.

RDS was bij beide decorandi met een kleine delegatie aanwezig om hen mede te fêteren. Zij hebben zich voor veel vrijwilligerstaken bij meerdere instanties en verenigingen ingezet. Zowel in het verleden als het heden en dus zeker niet alleen voor RDS (klik hier voor een uitgebreid overzicht). Beiden verrichten ook nu veel taken voor onze vereniging en hebben o.a. zitting in het bestuur. René als voorzitter en Mies als secretaris.

De leden van RDS feliciteren Mies en René van harte met deze benoeming waar beide heren – en ook RDS een beetje – gerust trots op mogen zijn. RDS hoopt niet alleen, maar gaat er eigenlijk van uit, dat het nog geruime tijd op deze twee kanjers mag rekenen.